anunturi gratuite

Creeaza-ti propriul magazin online, incearca gratis 15 zile

miercuri, 10 iunie 2009

Norocul si feng shui

Triada norocului

Practica feng shui protejeaza si energizeaza norocul nostru pamintesc . Feng shui-ul este doar o componenta a trinitatii norocului.

Norocul ceresc = va determina destinul si este ceva asupra caruia nu aveti nici un control ; determina starea nasterii dvs , caracterul si conditiile de viata .El hotareste daca ne nastem bogati sau saraci , daca ne e menit sa avem parte de maretie sau succes , ori de tragedii si nenorociri .
Norocul pamantesc = vine din trairea in armonie cu mediul si este prezentat pe scurt in corpul de cunostinte cunoscut drept feng shui .Deci el poate fi influentat de feng shui , aflandu-se in puterile noastre , atat timp cat incercam sa traim in armonie cu fortele naturale din mediu .
Norocul omenesc = este sansa pe care o cream pentru noi insine si , astfel este , sub controlul nostru . Un feng shui bun ne aduce in prag ocazii favorabile de avansare si fericire , dar daca profitam sau nu de aceste ocazii si daca le marim potentialul la maxim depinde de noi .

Doar daca exista o alaturare armonioasa a norocului ceresc , pamintesc si omenesc , cele trei tipuri de noroc ce alcatuiesc triada existentei noastre , abia atunci ne putem bucura de sanatate , bogatie si fericire . Si totusi un feng shui bun ajuta la depasirea greutatilor intampinate atunci cand nu ne este favorabil norocul ceresc si netezeste asperitatile unui noroc omenesc nefavorabil , aducand belsug si prosperitate , sanatate si multa fericire personala .

Niciun comentariu: