anunturi gratuite

Creeaza-ti propriul magazin online, incearca gratis 15 zile

miercuri, 18 februarie 2009

Cum poti obtine mai multi bani

Conform autorului James Arthur Ray,unul din putinii oameni care cunosc secretul succesului,totul sta in puterea noastra ,in felul cum gandim si ceea ce simtim mai des.De exemplu daca simti disperare vei avea parte mai des de ea ,daca simti suuccesul,dragostea ,prosperitatea le vei obtine.
Pasii care trebuie urmati pentru a obtine mai multi bani si prosperitate sunt urmatorii:
  • Propuneti un tel,si gandeste-te intens la el,tebuie sa fi fericit sa simti bucurie cand te gandesti la ceeea ce vrei sa obtii;daca nu crezi,universul nu te ajuta trebuie sa simti pasiune pentu acest tel.Dupa ce stii ce vrei si ti-ai propus sa -l obtii doua lucruri sunt importante:sa-l specifici,sa-l descrii si sa fie masurabil,in timp si suma.Trebuie sa scrii undeva cati bani vrei cam asa ´´vreau sa castig 70.000 euro in acest an´de exemplu si nu ´vreau sa fac mai multi bani´.
  • Scrie scopul tau,dorinta ta la timpul prezent:´sunt atat de fericit ca am castigat un minim de 70.000 pe an´ si nu ´vrau sa castig 70.000 euro pe an´,pentru ca mintea inconstientata este deductiva si ea accepta tot ce mintea ta constienta ii transminte.Frazele trebuie sa fie simple ,imperative si clare.Trebuie sa scrii dorinta ca si cum deja ai obtinut-o deja si sa simti sa vizualizezi cum va fi cand o sa ai banii acestia.
  • Scrie aceasta dorinta in fiecare zi la timpul prezent,si poarta cu tine hartia oriunde mergi si citeste-o mereu cand poti.Tu acum inveti sa gandesti pozitiv si trebuie sa actionezi pentru a obtine succesul.Trebuie sa inveti noi cai de gandire si actiune.Nu trebuie sa disperi ,caci se poate sa renunti chiar cand esti aproape.
  • Actioneaza si traieste fiecare zi cu telul tau in minte si intreaba-te ´ce sa fac acum sau cum sa actionez ca am 70.000 de euro castigati? si cand vei gasi raspunsul treci la actiune.

Trebuie sa inveti sa vizualizezi rezultatul final ,sa nu revii la vechiul stil de gandire ci sa continui sa-ti pui telurui in minte.SUCCES