anunturi gratuite

Creeaza-ti propriul magazin online, incearca gratis 15 zile

miercuri, 25 februarie 2009

Gandurile si simturile iti creeaza viata

Suntem unici prin felul nostru de a fi,toti suntem deosebiti,avem in noi o parte frumoasa,calitati nedescoperite,si trebuie sa invatam sa o valoram,sa stim sa ne iubim si sa ne acceptam asa cum santem.Odata ce am reusit acest lucru vom observa cum si ceilalti au sa ne aprecieze .
Mereu ne plangem de ceva,ba ca nu-s bani,nu ne iubeste partenerul,copilul nu asculta,avem rate si datorii,dar nu ne dam seama ca cu cat pomenim ,mai des de aceste lucruri le atragem asupra noastra iar si iar,iar viata noastra e o continua nefericire.Nu facem decat sa suferim inutil cand am putea vedea partea buna a lucrurilor,din viata noastra,calitatile celor iubiti,oportunitatile care ni se ofera.
In concluzie trebuie sa ne scimbam modul de gandire,sa ne vedem in viitor asa cum ne dorim,sa ignoram sa vorbim despre necazuri si sa cautam mai bine solutia de a le rezolva.Nimic nu e imposibil,daca crezi cu adevarat in ceva,poti fii orice si sa ai viata pe care ti-o doresti.
Cu cat te simti mai bine,simti fericirea ,dragostea,prosperitatea,succesul ai sa reusesti sa le atragi asupra ta si sa-ti creezi viata mult dorita.
Ceea ce suntem este rezultatul gandurilor trecute.
Gandurile nostre sunt responsabile de emotiile noastre ,si implicit de actiunile si de ceea ce se va manifesta in viata noastra.Daca continuu repeti aceleasi fraze:´nu am bani,nu sunt iubit,e imposibil´,te vei simti rau si nefericit,pentru ca tu creezi viata prin ceea ce gandesti.
Putem fi foarte fericiti sau putem fi foarte nefericiti,lucrand cu mintea in favoarea noastra sau impotriva noastra.
Sa ne simtim bine depinde de ceea ce gandim,de ce e in interiorul nostru,de gandurile predominante pe care le avem.
Invata sa fii pozitiv,din orice experienta se poate extrage ceva bun,simtete bine chiar daca realitatea pe care o traim e dificila.
Fii fericit, viata e scurta si invata s-o traiesti cat mai frumos,traieste fiecare clipa ca si cum ar fii ultima,pentru ca fiecare clipa e unica si timpul nu se mai intoarce niciodata.

Niciun comentariu: